Cliënt Academy

De Cliënt Academy: vooruitstrevend, betrokken en ontzettend waardevol

Om de alsmaar veranderende markt voor te blijven, ontwikkelde de Cliënt ICT Groep de Cliënt Academy. Hiermee ondersteunen wij onze ICT-professionals met vakinhoudelijke kennis en officiële ICT-certificaten die ze nodig hebben om verder te komen. Daarnaast ligt er een grote nadruk op communicatie en prettig klantcontact. Daardoor ben je verzekerd van een ICT-professional die niet alleen technische kennis heeft, maar ook uitstekende sociale vaardigheden.

De verschillende modules van de Cliënt Academy worden tevens in-company aangeboden. Je kan dus op meerdere manieren profiteren van onze kennis: door onze ICT-professionals in te huren of door in-company training voor jouw ICT-afdeling.

Meer informatie over de Cliënt Academy?

De Cliënt Academy is een unieke en vooruitstrevende leerweg waarmee wij ons onderscheiden. Hiermee willen we onderstrepen dat we de ontwikkeling van onze mensen ontzettend belangrijk vinden. Of je nu als systeembeheerder, ICT-manager of netwerkbeheerder werkt, met de Cliënt Academy kom je verder. Wil je meer informatie over de Cliënt Academy of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Bekijk vacatures

Open sollicitatie

Word jij binnenkort ook onze nieuwe collega?

Solliciteren

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer