Tijdelijke professional nodig

Heb je tijdelijk een ICT-professional nodig? Onze professionals staan te trappelen om te beginnen

Het komt regelmatig voor dat er op een ICT-afdeling tijdelijke bezettingsproblemen ontstaan. Soms zelfs van de ene op de andere dag. In een wereld waarin ICT een steeds belangrijkere rol speelt, kan dit grote gevolgen hebben. En niet alleen voor de ICT-afdeling.

Wanneer is er behoefte aan een tijdelijke ICT-professional?

Er kunnen dus momenten zijn waarop je als afdeling behoefte hebt aan tijdelijke ICT-professionals. Soms zijn dit momenten die je ziet aankomen (zoals vakantieperiodes of zwangerschapsverlof), maar het kan ook voorkomen dat je acuut een probleem hebt; bijvoorbeeld in het geval van ziekteverzuim, personeelsverloop en reorganisaties. Dit zijn periodes waar je moeilijk op kan anticiperen, waardoor je al snel wordt geconfronteerd met een lastige situatie. In beide gevallen biedt Cliënt Interim Professionals een passende oplossing: tijdelijke professionals voor enkele dagen, enkele maanden of zelfs enkele jaren. Jij bepaalt welke kennis je nodig hebt en voor welke periode, wij detacheren onze beste professional.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat jouw ICT-afdeling (tijdelijk) extra kennis en ervaring nodig heeft voor een specifiek ICT-project; kennis die misschien lastig te vinden is met het huidige tekort aan vakkundige ICT'ers. Ook dan kan Cliënt Interim Professionals jouw organisatie op een betrokken manier ondersteunen met gecertificeerde ICT’ers die met hun kennis en ervaring een perfecte aanvulling op jouw team zijn.

ICT-detachering: haal vandaag nog een ICT-professional in huis

Heb jij ook tijdelijk ondersteuning door een ICT-professional nodig? Bijvoorbeeld een gedreven systeembeheerder, helpdeskmedewerker of een ervaren ICT-manager? Neem dan contact op met Cliënt Interim Professionals, zodat we samen jouw wensen en behoeftes kunnen inventariseren. Je kan natuurlijk ook eerst een kijkje nemen bij de beschikbare professionals.

Onze interim professionals

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer