Over Cliënt Interim Professionals

Wij zijn Cliënt Interim Professionals, aangenaam!

Er zijn tal van redenen waarom je tijdelijk een ICT-professional nodig kan hebben. Ziekte, zwangerschapsverlof en piekperiodes bijvoorbeeld. Of een plotselinge behoefte aan specialistische kennis voor een uitdagend ICT-project. Cliënt Interim Professionals heeft ICT-professionals op elk niveau. Of het nu voor enkele dagen, enkele maanden of zelfs enkele jaren is; wij leveren de juiste mensen met de juiste vaardigheden.

Gekwalificeerde en betrokken ICT-professionals

Al onze professionals zijn gekwalificeerde, betrokken en ervaren mensen die niet bang zijn voor uitdagende ICT-projecten. Voor elke ICT-vraag hebben wij een professional die het antwoord weet. Of je nu zoekt naar een project engineer voor een heel specifiek project, een systeembeheerder of juist een allround helpdeskmedewerker; jij kiest welke ICT-professional het beste bij jou en jouw organisatie past.

Ook voor het uitbesteden van je ICT-werkzaamheden zijn wij een betrouwbare partner. Dat kan bijvoorbeeld door middel van onze flexpool; op afroep een vaste ICT-medewerker bij jou op kantoor of hulp op afstand. Jouw wensen en behoeftes staan hierbij centraal. Op die manier hoef jij je dus geen zorgen te maken over de continuïteit van de ICT-dienstverlening  en zaken als dienstverbanden, verzuim en andere personele zaken. Die nemen wij gewoon van je over, met behoud van kwaliteit natuurlijk.

Een kennisclub met grootse ambities

Cliënt Interim Professionals is een relatief kleine en een betrokken partner. Een echte kennisclub met grootse ambities. Ook in een digitaal georiënteerde wereld staan bij ons de mensen centraal en dat onderstrepen we met  intensieve (loopbaan-) begeleiding, het stimuleren van ontwikkeling met behulp van onze Cliënt Academy en persoonlijke field managementgesprekken. Hierdoor weten we altijd wat er speelt. Ben je benieuwd geworden naar Cliënt Interim Professionals en wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We leren je graag kennen.

Bekijk vacatures

Open sollicitatie

Word jij binnenkort ook onze nieuwe collega?

Solliciteren

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer