Waarom samenwerken met Interim Professionals

Samenwerken met Cliënt Interim Professionals? We vertellen je graag waarom

In een digitale wereld staan bij Cliënt Interim Professionals de mensen centraal. ICT is immers mensenwerk. Wij zorgen ervoor dat al onze collega’s het naar hun zin hebben en worden uitgedaagd. Daardoor kunnen we garanderen dat iedere ICT-professional zich voor de volle 100% inzet. Voor ons, maar allereerst voor jou.

ICT’er gezocht? Dit kan Cliënt Interim Professionals voor jou betekenen

De missie en visie van Cliënt Interim Professionals worden uitgedragen door een betrouwbaar team en een prettige organisatie met een horizontale structuur. Wij zijn geen logge onderneming maar houden juist van korte lijnen en heldere taal. En dat merk je aan alles. Uitdagingen zien we als mogelijkheden en we kijken verder dan de tijdelijke basis waarop onze professionals werken; we willen weten wat er daarna gebeurt. Tenslotte moet jij verder kunnen bouwen op het werk dat wij leveren. Daarom denken wij met je mee, ook over de strategie en toekomst van je organisatie.

Verder werken wij met een no-cure-no-pay beleid. Dit betekent dat je niets betaalt als je niet tevreden bent over onze dienstverlening of over de ICT-professional die via ons bij jou wordt gedetacheerd. Wij staan namelijk garant voor een optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat al onze professionals goed worden begeleid en ondersteund. De ICT is immers een sector die continu in beweging is. Om ervoor te zorgen dat onze mensen de markt een stapje voor zijn (en blijven), ontwikkelden wij de Cliënt Academy. De Cliënt Academy is ontwikkeld door ICT-professionals, voor ICT-professionals. Mede hierdoor weten we zeker dat we altijd de ICT-kennis in huis hebben waar jij naar zoekt.

Nog meer redenen om te werken met Cliënt Interim Professionals?

Wil je ook samenwerken met Cliënt Interim Professionals? Dan willen we jou en je organisatie graag beter leren kennen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Onze interim professionals

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer