Waarom werken bij Cliënt Interim Professionals?

Werken bij Cliënt Interim Professionals: ICT-detachering met veel persoonlijke aandacht

Naast een goed salaris, een uitdagende baan in de ICT, flexibele arbeidsvoorwaarden en leuke teambuildingsactiviteiten zijn er natuurlijk meer uitstekende redenen om je te laten detacheren door Cliënt Interim Professionals.

Werken in de ICT wordt leuker met een persoonlijke buddy

Als medewerker van Cliënt Interim Professionals krijg je het eerste jaar een buddy. Jouw buddy begeleidt je en maakt je wegwijs binnen de organisatie. Maar hij of zij is er ook voor het delen van ervaringen en het uitwisselen van ideeën. Mocht je het fijn vinden om langer samen te werken met je buddy, dan krijg je daar natuurlijk alle ruimte voor. Werken in de ICT wordt leuker met een persoonlijke buddy van Cliënt Interim Professionals.

Werken aan je carrière

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Wij dagen onze professionals dan ook uit om elke dag opnieuw het beste uit zichzelf te halen. Het is onze taak en verantwoordelijkheid om hen hierin te faciliteren, bijvoorbeeld door het aanbieden van cursussen en opleidingen. Hiervoor ontwikkelden wij de Cliënt Academy: een vooruitstrevende leergang waarmee elke ICT-professional zich kan (blijven) ontwikkelen.

Wil jij ook werken via Cliënt Interim Professionals?

Jouw cv en motivatie zijn altijd welkom. We zijn namelijk doorlopend op zoek naar de best gekwalificeerde ICT’ers. Wil je eerst weten wat de ervaringen zijn van jouw mogelijk toekomstige collega’s? Ontdek dan meer over hun persoonlijke ervaringen. Voor meer informatie over ICT-detachering, Cliënt Interim Professionals of over werken in de ICT, neem contact met ons op.

Bekijk vacatures

Open sollicitatie

Word jij binnenkort ook onze nieuwe collega?

Solliciteren

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer