Werken in de ICT

Werken in de ICT is voor ons méér dan een baan

Als ICT’er heb je een dynamische functie binnen een sector die altijd in beweging is; dat kan iedereen die in de ICT werkt je vertellen. Of je nu systeembeheerder, helpdeskmedewerker of ICT-manager bent, geen dag is hetzelfde. Als ICT’er bij Cliënt Interim Professionals krijg je méér dan alleen een uitdagende baan in de ICT. Wij geven je namelijk de kans om veel ervaring op te doen bij verschillende bedrijven, waardoor jij jezelf doorlopend blijft ontwikkelen.

Wij vinden dat ICT mensenwerk is; dat de mens centraal staat in deze digitale wereld. Daarom stimuleren wij de ontwikkeling van al onze professionals met persoonlijke ondersteuning, bijvoorbeeld via de speciaal door ons ontwikkelde Cliënt Academy. Dit is een vooruitstrevende leergang waarmee onze mensen het beste uit zichzelf kunnen halen door middel van functiegerichte cursussen. Naast de vakinhoudelijke certificeringen die onze ICT-professionals krijgen, besteden we ook veel aandacht aan communicatie en technisch documenteren; daarmee maken wij het verschil.

Heb jij het in je om te werken in de ICT?

Gepassioneerde vakidioten die analytisch en probleemoplossend denken: daar krijgen we bij Cliënt Interim Professionals nooit genoeg van. Er is veel vraag naar gekwalificeerde ICT’ers, dus ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan en wil je werken aan een carrière met toekomstperspectief? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Cliënt Interim Professionals werk je samen met leuke collega’s voor een betrokken werkgever.

Denk jij dat je het in je hebt, werken in de ICT? Ontdek dan meer over onze sollicitatieprocedure of stuur ons direct een open sollicitatie. We horen graag van je.

Bekijk vacatures

Open sollicitatie

Word jij binnenkort ook onze nieuwe collega?

Solliciteren

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer